13 Νοε 2008

και αναλυτικά...

Το Ecofestival μας άφησε με πολύ καλές εντυπώσεις, όλους εμάς από την Ecofamily! Και εννοώ πραγματικά ολους! (βλ. φωτο). Η συνάντηση με τον κόσμο όπως πάντα ήταν μια απολαυστική έκπληξη και για τα δυο μέρη, με κάποιους από εμάς να μην ξέρουν σε ποιον να πρωτοαπαντήσουν, έχοντας συγκεντρώσει κοινό 15-20 ατόμων από το οποίο ακούγονταν ερωτήσεις του τύπου: soapnuts? τρώγονται; (εκεί, αν αργούσες να απαντήσεις, θα άκουγες: είναι λίγο πικρό όμως...) ή: αυτά είναι πάνες; α'στο καλό!
Το κλίμα μεταξύ των εκθετών ήταν πραγματικά πολύ καλό. Τα αλληλοκεράσματα από βιολογική φέτα μέχρι σοκολάτες και βιολογικά σαπουνάκια (χειροποίητα παρακαλώ!) έδιναν κι έπαιρναν, όπως αρμόζει στους καλούς γείτονες άλλωστε!
Και ευχάριστη έκπληξη, ο παιδότοπος που λειτούργησε πολύ καλά, προς πραγματική ανακούφιση όλων των γονιών (επισκεπτών, αλλά και εκθετών…)
2 παρατηρησούλες : η διοργάνωση δεν είχε φροντίσει για διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (και ο συνειδητός πλην κατάκοπος εκθέτης πολλάκις εκτέθηκε…)
και: το κατά τα άλλα εξοπλισμένο με βιολογικά τρόφιμα καφέ, είχε πλαστικότατα ποτηράκια…. Όπως και τα καλαθάκια αχρήστων, πλαστικότατες σακούλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου