10 Ιουν 2009

Οικολογικές πάνες: Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη αλλαγή ... πάνας;

Μάθατε ότι υπάρχουν πλενόμενες υφασμάτινες πάνες και σκέφτεστε να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή; Πραγματικά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να τις επιλέξετε!

Είναι αληθινές
Οι υφασμάτινες πάνες κατασκευάζονται κυρίως από φυσικές πρώτες ύλες όπως το βαμβάκι και το μπαμπού που σέβονται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Το υλικό κατασκευής τους τις κάνει απαλές και άνετες για τα μωράκια, χωρίς να είναι εμποτισμένες με λευκαντικούς παράγοντες, αρώματα, χρωστικές ή άλλες χημικές ουσίες και απορροφητικά τζελ με άγνωστη σύνθεση. Με τις υφασμάτινες πάνες, ξέρουμε πάντα τι φοράει το μωράκι μας!

Είναι υγιεινές
Αν έχετε μωρό και προσπαθείτε να απομακρύνετε από τη ζωή σας όσο περισσότερα βλαβερά χημικά γίνεται, οι υφασμάτινες πάνες είναι η πιο πράσινη επιλογή. Οι πλενόμενες πάνες είναι απαλλαγμένες από επιβλαβή χημικά που εντοπίζονται στις συμβατικές πάνες μιας χρήσης και που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς και αλλεργίες. Τα φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας και ήπιας επεξεργασίας που χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες υφασμάτινες πάνες τις καθιστούν ιδανικές για χρήση σε βρέφη με τάση για ατοπική δερματίτιδα και αλλεργικό άσθμα.

Είναι πολύ πιο οικονομικές
Χρησιμοποιώντας πάνες μιας χρήσης, δεν γεμίζετε τον κάδο απορριμμάτων μόνο με τα σκουπίδια από τις λερωμένες πάνες, αλλά πετάτε και τα χρήματά σας! Το κέρδος από τη χρήση υφασμάτινης πάνας φτάνει τα 1200 ευρώ στο πρώτο παιδί και συνεχίζει να αυξάνεται αν χρησιμοποιήσετε τις πάνες και σε επόμενο παιδάκι!

Είναι φιλικές προς το περιβάλλον

Οι πάνες μιας χρήσης κάθε παιδιού, φτάνουν τον 1 τόνο απορριμμάτων και παραμένουν στο περιβάλλον για πάνω από 400 χρόνια! Δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στις ελληνικές χωματερές, μην τις φορτώνετε και με σκουπίδια από τις πλαστικές πάνες μιας χρήσης του μωρού σας! Οι συμβατικές πάνες μιας χρήσης βιοδιασπώνται ελάχιστα ενώ και οι οικολογικές πάνες μιας χρήσης δε βιοδιασπώνται πλήρως, και αποτελούν διαρκή πηγή μόλυνσης ενώ απαιτούν σημαντικές ποσότητες πολύτιμων πρώτων υλών για την κατασκευή και τη διακίνησή τους.

Γιατί να επιλέξουμε υφασμάτινες πάνες;
  • προστατεύουμε την υγεία των μωρών μας
  • “προστατεύουμε” τον οικογενειακό προϋπολογισμό από περιττά έξοδα.
  • προστατεύουμε το περιβάλλον
Για τη μεγάλη ... αλλαγή πάνας, όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, πάντα πιστοποιημένα και βραβευμένα, θα τα βρείτε στην Ecofamily! Υφασμάτινες πάνες, αδιάβροχα καλύμματα πάνας, διάφορα χρήσιμα αξεσουάρ καθώς και πακέτα πάνας με έκπτωση 15-20% για περισσότερη οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου