23 Οκτ 2009

Υφασμάτινη πάνα birth-to-potty!

Ας δούμε εδώ πόσο εύκολα μπορούμε να μετατρέψουμε το μεγαλύτερο μέγεθος μιας πάνας με αλληλοεπικαλυπτόμενα χρατς (αρκεί να είναι κατάλληλα σχεδιασμένη) σε υφασμάτινη πάνα one-size ή birth-to-potty.
Φοράτε την πάνα στο μωράκι ενώ τραβάτε το μπροστινό μέρος πάνω από τον αφαλό έτσι ώστε το πίσω μέρος να εφαρμόζει σωστά στη μεσούλα (εάν πρόκειται για νεογέννητο του οποίου ο αφαλός πρέπει να μένει ακόμη στεγνός μέχρι να πέσει ο ομφάλιος λώρος, αφήνετε το σημείο ελεύθερο). Ασφαλίζετε τα κουμπώματα χρατς και στη συνέχεια διπλώνετε το τμήμα που περισσεύει προς τα κάτω. Εφαρμόζοντας και το αδιάβροχο κάλυμμα, η πάνα θα στερεωθεί καλά στη θέση της.
Με τον ίδιο τρόπο εφαρμόζεται σε ένα πρόωρο ή πολύ μικρό μωράκι. Αν η υφασμάτινη ενίσχυση της πάνας είναι αποσπώμενη, μπορείτε να μην τη χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε κάπως τον όγκο της πάνας - όπως είναι φυσικό σαν πάνα one size έχει μεγαλύτερο όγκο όταν χρησιμοποιείται σε νεογέννητα, πιστέψτε με όμως, αποτελεί καθαρά θέμα αισθητικής.
Είναι αναμφίβολο πλεονέκτημα το να μην χρειαστεί να αλλάξει κανείς μέγεθος πάνας.. Με τις πάνες birth-to-potty κερδίζετε χρήματα ενώ είναι ιδιαίτερα βολικές στην περίπτωση που έχετε δεύτερο παιδάκι διαφορετικής ηλικίας σε πάνες. Ιδανικό συμπλήρωμα για τις πάνες birth-to-potty αποτελούν και τα βρακάκια one-size της Bambineo.
Δείτε στο video που ακολουθεί τη διαδικασία για μια birth-to-potty bamboo πάνα Bambineo που διπλώνεται σε μικρό μέγεθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου