14 Οκτ 2009

Μας αρέσει ο θηλασμός, μας αρέσει ο Ergo baby carrier!

Η Ecofamily από το ξεκίνημά της αναγνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece), θέλησε να στηρίξει με κάθε τρόπο την προσπάθειά του γνωρίζοντας την αξία της από πρώτο χέρι, αφού οι ίδιες οι γυναίκες της Ecofamily ως μητέρες, έχουμε δεχθεί τις ευεργετικές συμβουλές των εθελοντριών συμβούλων θηλασμού σε δύσκολες ώρες. Στο καινούριο τεύχος του περιοδικού του συνδέσμου, το "γαλουχώ", η Ecofamily θα είναι και πάλι παρούσα, με μια -ελπίζουμε να συμφωνήσετε- όμορφη παρουσία! Λοιπόν δείτε την "διαφημιστική" παρουσίαση του αγαπημένου μάρσιπου Ergo baby και από εδώ:

είναι χειροποίητη, με έμπνευση από μια καινούρια μου ανακάλυψη, το digital scrapbooking, θα τα πούμε άλλη φορά γι αυτό...
Και για να επιβεβαιώσουμε το "αγαπημένου", δείτε σκηνές από την Φθινοπωρινή μας βόλτα του ΣΚ στη Βόρεια Εύβοια, ή αλλιώς, τι μπορεί να κάνει κανείς με έναν Ergo baby carrier!

για αρχή, απλά να περνάει καλά...

και για πιο προχωρημένες καταστάσεις... η μαμά μαζεύει κλαδιά κουμαριάς ενώ ο μικρός πίνει το γαλατάκι του...

Υπενθυμίζουμε ότι οι φωτογραφίες σας με μάρσιπους - ρούχα της Ecofamily είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες για δημοσίευση, επίκειται δε και διαγωνισμός (με έπαθλο βεβαίως) - θα σας ενημερώσουμε σύντομα επ' αυτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου