12 Νοε 2010

Ψήφισες; κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις με τα δυό σου χέρια!




Δυό χέρια, σε τριάντα λεπτά, όπου να ναι!.. Και όσο περισσότεροι, τόσο το γρηγορότερο θα καθαρίσουμε!!


Γιατί απλά, αρκούν τα δυο μας χέρια!


Δείτε την όμορφη ιδέα της οργάνωσης και προβολής αυτής της συνεργατικής προσέγγισης του καθαρισμού, στην σελίδα του "Two Hands Project" .
Διαλέγουμε έναν τόπο που επισκεπτόμαστε και δείχνει "παραμελημένος από την δημοτική υπηρεσία καθαριότητας" (sic), φοράμε τα γαντάκια μας, χρονόμετρο και ξεκινάμε! Αν θέλουμε να γίνουμε και αφορμή για να εμπνευστούν κι άλλοι, πριν πάμε για καθαρισμό, τυπώνουμε το χαρτάκι που θα βρούμε εδώ, φωτογραφιζόμαστε μαζί του και ανεβάζουμε τη φωτογραφία μας στην ίδια σελίδα. Το ίδιο κάνουμε και αν έχουμε ψώνιο με τη δημοσιότητα, αν θέλουμε να το "παίξουμε πράσινοι", να τραβήξουμε βλέμματα, να κάνουμε θέμα, να επιδείξουμε τις ευαισθησίες μας γενικώς... Και δεν είναι καθόλου κακό, το μάζεμα μετράει! Κι όταν η ιδέα διαδοθεί αρκετά και στην Ελλάδα, μας βλέπω: πάρε τα χέρια σου απ' τα σκουπίδια ΜΟΥ.. ΕΓΩ θα τα μαζέψω! χε χε..


Υ.Γ. Ψήφισα την Κυριακή, έμαθα τ' αποτελέσματα, δεν έχω και πάλι προσδοκίες δυστυχώς, η μόνη προσδοκία μου παραμένουν τα δικά μας "ξυπνήματα"!

για το τέλος: φωτο από πεζοδρόμιο στον Πειραιά

η αμαρτία μου: εδώ κωλύομαι να εφαρμόσω το άνωθεν αναλυόμενο πρότζεκτ ... γάντια ξεγάντια, θα διαλέξω κάτι πιο λάιτ για αρχή...

3 σχόλια:

  1. Ε, ναι, μην πέσεις στα σκληρά με την πρώτη ... χα! Άκου ψόφιο ποντίκι...!!!
    Φαντάζεσαι έναν κόσμο που θα τσακωνόμασταν για να μαζέψουμε εμείς τα δικά μας σκουπίδια; Τί άλλο θα είχαμε καταφέρει πριν;;;;!!!
    Να ’σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρομερή ιδέα! Να το στείλουμε στο δημαρχέους για να δουν πώς λύνονται τα θέματα...

    Mama4

    ΥΓ:Άσε που η ιδέα, σου δίνει και κουράγιο για το ... κατ'οίκον συμμάζεμα που δεν τελειώνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστιάνα, ναι ψόφιο ποντίκι, κι έχει μείνει εκεί αρκετά για να το φωτογραφίσω... Στο σκουπιδομάζωμα έχουμε προϋπηρεσία, αλλά αυτό παραπήγαινε! (το ποντίκι το τράβηξα και κοντινό αλλά δεν θα θέλεις να το δεις...) Δεν ξέρω γιατί, αλλά μόνο να τσακωνόμαστε μπορώ να μας φανταστώ, χε χε... Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

    Μαμα4 νομίζω κι εγώ πως απλά δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν! Να, όπως κι εμείς στο σπίτι ένα πράγμα, και καταλήγουν να πίνουν τον καφέ τους ατενίζοντας το χάος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή